Onze diensten als express koerier - sneltransport

  • Sneltransport: Op het afgesproken tijdstip met aangepast vervoer uw goederen laden en direct naar de bestemming voeren. Zonder tussenstops of overladen. Nationaal en internationaal.
  • Leveren en plaatsen: Heeft u een display die moet geplaatst worden maar mankracht tekort? Dan springen wij wel even bij. Ook voor opbouw van beursstanden staan wij klaar om u te helpen.
  • Vaste dagritten: U heeft vaste leveringen aan klanten op vaste dagen, techniekers die moeten bevoorraad worden? Dan maken wij voor u een vaste dagprijs voor uw toelevering naar klanten of uw techniekers.
  • Medische transporten: Wij zijn reeds enkele jaren aktief in het transport van medische stalen en weten dan ook hoe belangrijk het is dat alles op de exacte plaats afgeleverd wordt. Wij kennen onze weg! 
  • Koel en vries: Een kleine dringende interventie naar een belanrijke klant? Wij beschikken tevens over een kleine bestelwagen met koel -en vriescel.

Als express koerier is sneltransport één van de specialiteiten bij Courier Deprince (gevestigd in Brugge, West-Vlaanderen). Heeft u nog vragen? Bekijk dan zeker eens onze voorwaarden of neem contact met ons op!

Courier Deprince

Courier Deprince uit Brugge (West-Vlaanderen): express koerier voor uw sneltransport