Onze voorwaarden om een goede service te bieden

  • Prijsbepaling - tarieven koeriersdiensten: De kostprijs van de ritten worden berekend per kilometer heen en terug van vertrekpunt Brugge. Bij ritten die meer dan één dag in beslag nemen zal er steeds een overnachting voorzien worden voor de chauffeur en doorgerekend worden naar de klant. Overzetten, péages, vignetten en dergelijke zullen steeds aangerekend en vermeld worden. Laden en lossen van de goederen is inbegrepen tot 15 minuten. Daarna zullen laad -en losuren en wachturen aangerekend worden per kwartier.
  • Tracking van uw levering: Bij problemen of wijzigingen van uw transport kunnen wij steeds de chauffeur contacteren per gsm. Indien nodig kan u rechtstreeks in contact komen met de chauffeur. 
  • C.M.R. Wetgeving: Onze transporten vallen onder de cmr-wetgeving en zijn ook verzekerd via een transportverzekering. Meer informatie hieromtrent kan men terug vinden op de site van de F.O.D. 
  • Facturatie: De facturatie gebeurt telkens op het einde van de maand waarin het transport is uitgevoerd en de betalingstermijn is binnen de 30 dagen.

Voor een koerier met lage kosten zit u goed bij Courier Deprince uit Brugge (West-Vlaanderen). Heeft u toch nog vragen over de tarieven van onze koeriersdiensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Maak een afspraak!

Courier Deprince

Bekijk hier de tarieven en kosten van onze koeriers en koeriersdiensten